Cum am inceput eu sa urmaresc seriale asiatice


Totul a inceput in primavara lui 2017. Tocmai ce-mi facusem abonament la Netflix si tot urmaream filme si seriale la ei.
Dupa vreo cateva saptamani in care am tot urmarit eu seriale la greu, am intrat intr-o oarecare criza de material, nu selectasem inca sa-mi arate si serialele care nu dispun inca de traducere in romana, chit ca eu priveam si in engleza. Netflix in acest timp tot imi baga la recomandari si productii asiatice, fie ele coreene sau taiwaneze. Eu neavand niciun fel de interactiune cu aceasta latura pana atunci, de obicei ignoram productiile din Asia, mai ales ca stiam oarecum cat de slabe erau productiile indiene si unele filme de actiune chinezesti.
Au mai trecut zile, eu incepeam sa raman fara serii de privit, mai ales ca luasem pauza si de la jocuri.
Pana intr-o zi cand am zis sa dau o sansa unui film, deoarece Netflix tot mi-l recomanda. Am reusit cumva sa intru pe pagina filmului, am citit descrierea si nu ma asteptam la mare lucru. "Asta e, pierd o ora si jumatate ca oricum altceva mai bun nu am de facut momentan" mi-am zis.
Filmul ales a fost "Enemies In-Law".
Filmul spune povestea comica de iubire dintre Park Yeong Hee si Han Chul Soo.
Ea, fiica model, fosta olimpica si membra a diviziei de narcotice a politiei, provenita dintr-o familie de politisti. El, baiatul celui mai celebru cuplu de infractori din tara si din afara, dati in urmarire generala, pacalind mereu oamenii legii.
In urma unui accident, cei doi ajung sa se cunoasca si se indragostesc. Dorind sa se casatoreasca, Han Chul Soo promite sa ia examenul la Academia de Politie pentru a fi acceptat de familia lui Park Yeong Hee. Ce nu stie el este ca destinul ii va fi potrivnic. Parintii lui apeland la fel si fel de tertipuri pentru a-l impiedica, pentru ei reprezentand o rusine ca fiul lor sa fie un om al legii. Situatie in care se regaseste si fata, in urma casatoriei fiind asociata cu o familie de infractori.
Filmul prezinta calatoria acestuia in incercarea de a-si indeplini visul si a obtine aprobarea parintilor fetei.


De la acest film a inceput calatoria mea pe aceste meleaguri. Acum, la aproape un an, sunt multumit de alegerea facuta, a fost timp bine investit.
Filmul il puteti viziona pe Netflix AICI  .

This entry was posted in ,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply