Un SSD, necesitate la casa omuluiDe ceva timp am facut trecerea la un SSD in ce priveste stocarea sistemului de operare. Dupa luni bune de utilizare am ajuns la un verdict. Aproape oricat de vechi ar fi sistemul respectiv, oricand se merita un upgrade la SSD pe partea de stocare.
De la timpi de incarcare a sistemului de operare mai buni, la o mai buna experienta generala in utilizarea sistemului respectiv de zi cu zi. Cu adaugarea unui SSD, sistemul devine mult mai stabil.
Am avut ocazia sa testez pe o gama mai variata de hardware, de la AMD-ul meu din prezent, de generatie mai veche, pana la generatii mai noi de la intel si o generatie de acum 10 ani, tot de la AMD. Pe toate configuratiile respective s-a observat o imbunatatire generala in ceea ce priveste utilizarea de zi cu zi.
Un SSD isi arata cu adevarat valoarea atunci cand il combinam cu scena de dispozitive mobile, respectiv laptop-uri. Am testat o configuratie cu un Dual Core, 4GB RAM DDR 2 si un HD 3650.
Avand in vedere ca pe platformele mobile regasim in cele mai multe cazuri HDD-uri cu 5400 rotatii pe minut, diferenta intre acestea e si mai sesizabila.
Iar cand vorbim de sisteme de operare, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe Windows 7 si 10.
Cei care aveti un laptop mai vechi si nu folositi mult spatiu de stocare, recomand sa achizitionati un SSD pentru revitalizarea dispozitivului.

This entry was posted in ,,,,. Bookmark the permalink.

Leave a Reply